Форум Flasher.ru
Ближайшие курсы в Школе RealTime
Список интенсивных курсов: [см.]  
  
Специальные предложения: [см.]  
  
 
Блоги Правила Справка Пользователи Календарь Поиск рулит! Сообщения за день Все разделы прочитаны
 

Вернуться   Форум Flasher.ru > Flash > ActionScript 1.0/2.0

Версия для печати  Отправить по электронной почте    « Предыдущая тема | Следующая тема »  
Опции темы Опции просмотра
 
Создать новую тему Ответ
Старый 08.12.2016, 10:02
xgreeenx вне форума Посмотреть профиль Отправить личное сообщение для xgreeenx Найти все сообщения от xgreeenx
  № 1  
Ответить с цитированием
xgreeenx

Регистрация: Mar 2015
Сообщений: 3
По умолчанию рандомный вывод фразы из массива в текстовое поле по клику на кнопку

Привет всем, нужно сделать чтобы из списка(то бишь массива) по клику на кнопку рандомно выбиралась одна фраза и выводилась в текстовое поле, сделал так:

текстовое поле динамическое с названием myTe

в первом кадре написал такой код:

function my_function() {
var myText:Array = new Array();
myText[0].text="Займіться улюбленими видами спорту - Інакше залишиться світ без рекордів!";
myText[1].text="Вам удачі, щастя, миру! Буде Вам своя квартира!";
myText[2].text="Весь перший місяць Ви мистецтву присвятіть — в театр, балет і оперу сходіть!";
myText[3].text="Займіться улюбленими видами спорту — Інакше залишиться світ без рекордів!";
myText[4].text="У квітні — березні чекайте новин: Готуйтеся приймати і розважати гостей!";
myText[5].text="Щоб будинок Ваш став затишніше і більше, зробіть в квартирі перестановку!";
myText[6].text="Якщо раптово Вас схоплять за попу, чекає неодмінно поїздка в Європу!";
myText[7].text="Зберегти бажаєм стиль — Буде Вам автомобіль!";
myText[8].text="Не покине Вас удача! Буде Вам на морі дача!";
myText[9].text="Якщо в тиждень по разу закохуватися, помолодієте років на п’ятнадцять!";
myText[10].text="Попереду у Вас новорічний салют і домашній затишок!";
myText[11].text="Чекає в сім’ї Вас поповнення! Рибки, наприклад, чудовий варіант!";
myText[12].text="Вражень багато різних — У подорожах прекрасних!";
myText[13].text="Не тривожить нехай турбота — Чекає Вас нова робота!";
myText[14].text="Влітку на нудистському пляжі Ваше щастя поруч ляже!";
myText[15].text="У Вас друзів, знайомих море, і всі нагрянуть в гості скоро.";
myText[16].text="Чекає на Вас Любов прекрасна!";
myText[17].text="Грошей буде неміряно! — І не фальшивих, а перевірених!";
myText[18].text="Ви будете бадьорі та енергійні, і тому весь рік пройде на відмінно!";
myText[19].text="Хороша в сім’ї атмосфера та запаморочлива особиста кар’єра!";
myText[20].text="Здоров’я Ваше міцніше стане, друга молодість настане.";
myText[21].text="Нехай радості сльоза проллється, скоро старий друг повернеться!";
myText[22].text="Чекає на Вас приємна новина! Можливо велике підвищення окладу?";
myText[23].text="Ви улюбленець долі, а значить, Вас чекають успіх та вдача.";
myText[24].text="Доля позолотить Вам ручку, пошле солідну получку!";
myText[25].text="Любов прикрасить Ваші дні, і стануть яскравими вони.";
myText[26].text="Зачіска Ваша, зовнішній вигляд нас усіх приємно здивує.";
myText[27].text="Новорічні свята Ви проведете з близькими людьми.";
myText[28].text="Вам обов'язково пощастить у Новому році!";
myText[29].text="У новому році тебе чекають феєрверки подій!";
myText[30].text="Будьте обережні, морозець зібрався пощіпати Ваші щоки.";
myText[31].text="Новий рік буде наповнений романтичними стосунками.";
myText[32].text="В Новому році на Вас чекають захоплюючі мандрівки.";
myText[33].text="Здається Ваші рідні задумали для Вас щось добре та подарункове.";
myText[34].text="Відповідай «так» на важливе питання!";
myText[35].text="Ви нарешті прочитайте книжку «Муму»!";
myText[36].text="Варто звернути увагу на колегу по роботі ";
myText[37].text="Завжди відкладай на завтра те, що ніколи не збираєшся зробити.";
myText[38].text="Будеш вставати рано в новому році — жодного разу не запізнишся на роботу.";
myText[39].text="Жодна важлива подія не пройде повз Вас в наступному році!";
myText[40].text="Нове знайомство в Новому році буде початком романтичних відносин!";
myText[41].text="Через тиждень Вас з наскоку поцілує Ваша доля!";
myText[42].text="Щоб успіх прийшов - не відлякуйте його сумним виглядом!";
myText[43].text="Активний відпочинок краще всього перемішати пасивною працею.";
myText[44].text="Ніколи не говори: «Я помилився»! Краще скажи: «Отже ж, як цікаво вийшло…»";
myTe=myText[Math.floor(Math.random()*44)];
}

в кнопке:
on(release){
my_function();
gotoAndPlay(55);
}

но не работает, скажите в чем проблема пожалуйста, очень нужно(

Старый 08.12.2016, 10:54
caseyryan вне форума Посмотреть профиль Отправить личное сообщение для caseyryan Найти все сообщения от caseyryan
  № 2  
Ответить с цитированием
caseyryan
 
Аватар для caseyryan

Регистрация: Jun 2012
Адрес: Новосибирск
Сообщений: 6,644
Записей в блоге: 4
видимо, надо все-таки как-то так:
Код AS1/AS2:
myTe.text =myText[Math.floor(Math.random()*44)];
__________________
Ко мне можно и нужно обращаться на ты)

Старый 08.12.2016, 11:07
xgreeenx вне форума Посмотреть профиль Отправить личное сообщение для xgreeenx Найти все сообщения от xgreeenx
  № 3  
Ответить с цитированием
xgreeenx

Регистрация: Mar 2015
Сообщений: 3
все равно не работает, ты сможешь посмотреть, если я тебе исходник кину?

Создать новую тему Ответ Часовой пояс GMT +4, время: 03:39.
Быстрый переход
  « Предыдущая тема | Следующая тема »  
Опции темы
Опции просмотра

Ваши права в разделе
Вы не можете создавать новые темы
Вы не можете отвечать в темах
Вы не можете прикреплять вложения
Вы не можете редактировать свои сообщения

BB коды Вкл.
Смайлы Вкл.
[IMG] код Вкл.
HTML код Выкл.


 


Часовой пояс GMT +4, время: 03:39.


Copyright © 1999-2008 Flasher.ru. All rights reserved.
Работает на vBulletin®. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot
Администрация сайта не несёт ответственности за любую предоставленную посетителями информацию. Подробнее см. Правила.